Word Vriend

van het Zeeuws Colorama Collectief

Het ZCC heeft als doelstelling het ondersteunen van professionele en amateurkunstenaars die in Zeeland wonen, door hen expositiemogelijkheden te bieden en op deze manier hen te helpen om hun doelen te realiseren.

De stichting heeft in 2023 een belangrijke bijdrage geleverd aan de culturele bezienswaardigheden van Terneuzen en Oostende.

In 2024 hebben we exposities in Gent en Terneuzen. Daarnaast organiseren we in november 2024 een tentoonstelling en verschillende workshops met een culinair thema.

Ook voor 2025, hebben we plannen om op 8 maart een speciaal evenement te organiseren ter ere van Internationale vrouwendag.

Samen met het bestuur en de deelnemende kunstenaars zorgen we ervoor dat er elk jaar op diverse locaties, zowel binnen als buiten Nederland, exposities en evenementen worden georganiseerd.


- GEEF STEUN VOOR KUNST EN DIVERSITEIT -

Het ZCC biedt u graag de mogelijkheid om 'Vriend' te worden. Het is immers van groot belang dat de kunstenaars van diverse landen en disciplines worden gesteund. U helpt hen daarmee tentoonstellingen van hoge kwaliteit en andere soortgelijke activiteiten te organiseren.

Het basisbedrag waarmee u zich Vriend van het ZCC mag noemen is €45,- per kalenderjaar. Een partner-vriendschap (2 personen) kost €80,- per kalenderjaar.

Ook bedrijven en organisaties kunnen Vriend worden als donateur vanaf €50,- per jaar.

U wordt Vriend door het aanmeldingsformulier in te vullen en uw bijdrage te storten op rekeningnummer: NL53RBRB 8841 753943 t.n.v. Stichting ZCC, met de mededeling: Vriend ZCC, *jaartal*, *uw e-mailadres*.

U krijgt per e-mail een bevestiging van uw bijdrage. U zult voortaan de uitnodigingen voor exposities en overige activiteiten digitaal ontvangen en korting krijgen bij aankoop van een kunstwerk (10% bij aankoop > € 1.000 en 5% bij aankoop < € 1.000).

Ook wordt u uitgenodigd voor de speciale Vriendenbijeenkomsten.

Bedankt voor uw steun. zonder de hulp van onze Vrienden redden wij het niet!

Aanmeldingsformulier: